Startende groepenBNI in Utrecht-oostChapters op de kaart

BNI Nederland

Zoek een BNI locatie

Successnet

BNI Podcast

 

Jules Baartmans

Phone +3130 220 30 33
Mobile Number +316 2001 3233
Fax +3130 220 4782
Website http://www.bni-utrecht.nl

Mr. Jules Baartmans
BNI Regio Utrecht - Oost/Nijmegen
Utrechtsweg 319
De Bilt
3731 GA

Social Networking Links

Send Message

Jules Baartmans

BNI Regio Utrecht - Oost/Nijmegen

Executive DirectorMy BusinessDe BNI regio Utrecht Oost/Nijmegen blinkt uit in kwaliteit en hoeveelheid omzet. Leden dankten elkaar in 2016 voor ruim 9 miljoen euro omzet. De regio Utrecht-Oost heeft gedurende meerdere jaren op rij gemiddeld genomen een hoog aantal leden per chapter.

Ideal ReferralOndernemers in de regio Utrecht, die willen groeien met hun bedrijf. Die inzien dat BNI het beste systeem is dat hen daarbij kan helpen. Ondernemers die al een groot netwerk hebben. Ondernemers die bereid en in staat zijn de investering en inzet te leveren.

Top ProductHet BNI systeem is reeds jarenlang beproefd en is aantoonbaar effectief voor nieuwe omzet voor ondernemers

Top Problem SolvedEnthousiaste ondernemers die lid worden, maar er verschrikkelijk tegen opzien om zich te moeten presenteren. Door persoonlijke groei worden ze vaardig in het prikkelen en aandacht vasthouden van hun publiek.

My Favorite BNI StoryAls BNI-leden in hun presentaties tijdens de chaptermeetinigs een concrete en specifieke zoekvraag stellen aan hun team van ambassadeurs, zullen ze meer omzet realiseren door ontvangen aanbevelingen. Ondernemers in de regio Utrecht-Nijmegen bedanken elkaar voor ruim 9,3 miljoen euro in 2016

My Ideal Referral PartnerEen actief en enthousiast BNI lid. Immers: mond-tot-mond-reclame van BNI leden over het BNI systeem bij hun relaties is de beste aanbeveling die er is.